Намагаються приховати: син підозрюваного у розстрілі на Житомирщині зробив заяву

Син підозрюваного в розстрілі 7-х людей на Житомирщині стверджує, що поліція намагається приховати зв'язок кривавої бійні із затриманням поліцейського-хабарника. Про це повідомляє Pavlovsky News.

За даними телеграм-каналу, син підозрюваного Анатолія Захаренко Олексій повідомив, що компанія відпочивальників приїхала до його батька через 3 години після затримання поліцейського на хабарі.

За словами Захаренка-молодшого, його батько був знайомий тільки з двома з 8-ми відпочиваючих з ним в ту ніч. Саме з цими людьми у нього і стався конфлікт.

Двоє так званих приятелів погрожували чоловіку за те, що він "підставив їхню людину".

Людиною, за "підставу" якої Анатолію нібито пред'явили претензії відпочиваючі, є співробітник поліції Руслан Мшанецький. За день до розстрілу його затримало ДБР. Правоохоронцю інкримінують отримання хабаря за "невтручання в діяльність, пов'язану з розведенням риби".

Поліція ж спростовує зв'язок затримання Мшанецького з масовим розстрілом, апелюючи тим, що компанія до Захаренко на озеро приїхала на день раніше затримання.

"Ці події абсолютно не пов'язані, оскільки АТОшники приїхали на ставок відпочивати о 5 ранку 21 травня, а затримання начальника Попільнянського відділення Коростишівського відділу поліції ГУНП в Житомирській області, підполковника Руслана Мшанецького сталося пізніше", - повідомила прес-секретар поліції регіону Алла Ващенко.

Але син Анатолія це твердження спростовує.

"Це неправда! Компанія приїхала приблизно через 3 години після затримання Мшанецького", - каже Олексій.

Також син Анатолія розповів, що родині довелося покинути селище, в якому вони жили, через надмірну увагу. А зустрічі з батьком йому заборонили. Спілкуватися можна тільки через адвоката.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення