Намагалась тікати і померла біля під’їзду багатоповерхівки: у Харкові чоловік вбив жінку (фото)

У Харкові затримали чоловіка, який в Індустріальному районі скоїв вбивство жінки та втік. Наразі його доставили до відділу поліції, з ним працюють слідчі.

"14 листопада о 6:50 до відділу поліції № 1 Харківського РУП № 2 надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що біля під’їзду багатоповерхівки по проспекту Московському виявлено тіло 44-річної жінки з ознаками насильницької смерті. У скоєнні злочину поліцейські обґрунтовано запідозрили мешканця Харкова, 1983 року народження", - повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

За даними Telegram-каналу "ТРУХА Харьков", тіло жінки виявили біля будинку на проспекті Московському, 312. Підозрюваний у вбивстві - мешканець Харкова Дмитро Захаров.

"Дмитра Захарова спіймали в районі метро Масельського. Попередньо встановлено, що вбивство сталося у результаті побутового конфлікту. "Синька" — зло", йдеться у повідомленні, автор якого додає, що у справі не обійшлось без алкоголю.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Всі обставини і мотиви злочину встановлюються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення