Намагалася видати смерть за самогубство: у Святвечір жінка вбила співмешканця ножем

Жителька Красилова Хмельницької області у Святвечір заколола цивільного чоловіка ножем, а потім намагалася видати його смерть за самогубство. Проте працівники поліції швидко встановили справжні обставини події. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Так, близько 18:40 години 6 січня жінка повідомила до поліції, що її цивільний чоловік покінчив життя самогубством, штрикнувши себе ножем у серце.

"Жінка наголосила, що загиблий не так давно переніс операцію, після якої постійно перебував у депресії і час від часу висловлював наміри звести рахунки із життям", - йдеться в повідомленні.

На місці події після огляду із залученням судово-медичного експерта правоохоронці спростували версію про самогубство. Лікар-фахівець виявив на тілі покійного ознаки насильницької смерті.

"Поліцейські встановили, що у Святвечір цивільне подружжя вдвох розпивало алкогольні напої. Під час застілля між ними виникла сварка, в результаті якої 35-річна красилівчанка кухонним ножем нанесла один удар в ліву частину грудної клітини своєму 38-річному співмешканцю. Від отриманого проникаючого поранення чоловік помер на місці події", - розповіли в поліції.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Жінку затримали, вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу. Жінці загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення