Намагалися вбити: з'явилася інформація про стан співробітника українського посольства у РФ

Здоров’ю українського прикордонника, замах на вбивство якого було скоєно в Санкт-Петербурзі у РФ, нічого не загрожує – найближчим часом йому повинні зняти шви. Про це повідомляє УНН з посиланням на помічника голови Держприкордонслужби України - прессекретаря Андрія Демченка.

“Прикордонника було направлено до медичного закладу відразу після ситуації, коли невідомий чоловік на нього напав. Він намагався наносити ножові поранення. Але, завдячуючи своїй реакції, фактично, прикордонник отримав тільки два ножові поранення. Його стан здоров’я був стабільний у перший же день. Як зазначали лікарі, його здоров’ю нічого не загрожує”, — йдеться у повідомленні.

Зі слів Демченка, українського службовця було виписано з медичного закладу, наразі він перебуває за містом свого проживання і проходить амбулаторне лікування.

“Наскільки відомо, у найближчі дні мають зняти шви”, — додав він.

У Санкт-Петербурзі в Генеральному консульстві України 19 лютого на військовослужбовця Держприкордонслужби, який виконував завдання з охорони закордонних дипломатичних установ України, напав невідомий чоловік. Він завдав прикордоннику 2 ножових поранення.

Пізніше стало відомо, що суд Санкт-Петербурга заарештував росіянина Назара Смоленського, який напав на охоронця ГК України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення