Намагався дати хабар поліцейському: на Житомирщині затримали п'яного водія

В Житомирській області чоловік, якого затримали в нетверезому стані за кермом, запропонував правоохоронцям хабар, щоб уникнути адміністративної відповідальності. Про це повідомили в прес-службі поліції області.

Інцидент стався в ніч з 2 на 3 січня в місті Андрушівка. Патрульні, які несли службу на вулицях райцентру, помітили "Москвич", який рухався з порушенням правил дорожнього руху. За кермом легковика перебував 24-річний місцевий житель, він був в нетверезому стані. Намагаючись уникнути відповідальності, п'яний водій вирішив "залагодити питання" і запропонував поліцейським 1000 гривень.

"Факт пропозиції хабара належним чином задокументований слідчо-оперативною групою, яка прибула на місце події", – повідомив в.о. начальника Андрушівського відділення поліції Олексій Зозуля.

На даний момент інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк до 4 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення