Намагався пограбувати Володимирський собор: у Києві затримали зловмисника

У Києві чоловік розбив вікно Володимирського кафедрального собору та намагався проникнути до релігійної установи. Про це повідомили в відділі комунікації столичної поліції.

У повідомленні йдеться, що ввечері 26 вересня до Шевченківського управління поліції надійшла інформація, що невідомий намагався проникнути до приміщення релігійної установи на бульварі Тараса Шевченка.

«Слідчо-оперативна група, яка прибула на виклик, задокументувала правопорушення та вилучила записи з камер відеоспостереження», — повідомляють у поліції.

Як розповів заявник — охоронець, уночі він почув підозрілий шум, через що одразу ввімкнув світло і побачив незнайомця, який розбив вікно та намагався проникнути до приміщення. Після цього зловмисник втік.

Співробітники карного розшуку встановили та затримали підозрюваного. Ним виявився 30-річний фігурант, який раніше був неодноразово притягнений до відповідальності за вчинення крадіжок та зберігання наркотичних речовин.

«Фігуранту повідомлено про підозру, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до шести років позбавлення волі», — резюмували у поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення