Намагався спалити живцем господиню: на Донеччині зек пограбував та підпалив будинок (фото)

На Донеччині нелюд побив та пограбував жінку, а потім підпалив її будинок з жертвою всередині. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що 25 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що під час ліквідації пожежі приватного будинку, розташованого у м. Волноваха Донецької області працівниками ДСНС врятовано господиню, яка на момент горіння знаходилася всередині зв’язана.

Працівниками управління карного розшуку ГУНП в Донецькій області спільно з оперативниками Волноваського РВП встановлено, що зловмисник проник до будинку та наніс місцевій жительці декілька ударів металевим прутом по голові, після чого зв’язав знівечену жінку.

Заволодівши грошовими коштами, ювелірними виробами та банківською карткою нелюд, бажаючи позбутися будь-яких доказів, ціленаправлено підпалив будинок, а зв’язану господарку цинічно залишив у вогняній пастці.

На щастя працівниками ДСНСпожежу ліквідовано швидко, бідолашній оперативно надано необхідну допомогу, наразі жінка у безпеці.

Працівниками карного розшуку відпрацьовано кожну деталь, проведено комплекс заходів та встановлено поганця, яким виявився раніше неодноразово судимий місцевий мешканець. У сукупності злочинець провів 16 років у місцях позбавлення волі за вчинення злочинів проти власності.

Останнього затримано та повідомлено про підозру у вчиненні розбійного нападу та замаху на вбивство. Наразі слідчі, за погодженням з прокурором, звернулися до суду з клопотанням про обрання міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення