Напад на заступника Кличка в Києві: з'явилися нові деталі

 СЕГОДНЯ

У столиці за дивних обставин стався напад на заступника голови КМДА, 35-річного Володимира Слончака. Чиновник госпіталізований, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "Хуліганство".

Подія трапилася у вівторок, ближче до півночі на вулиці Митрополита Липківського в Солом'янському районі. За попередніми даними, невідомі напали на Слончака в під'їзді новобудови. Як кажуть в ГУ НП Києва, потерпілий був доставлений до лікарні, і вже лікарі повідомили про нього в поліцію. Деталі інциденту правоохоронці ще з'ясовують, вилучили і вивчають відео з камер спостереження, які були встановлені біля місця подій. Потерпілий також не захотів розповідати, що ж сталося.

Коротким повідомленням обмежилася лише прес-служба чиновника: "Стан заступника голови КМДА важкий. Наклали 14 швів на голову".

Володимир Слончак обійняв посаду заступника голови КМДА з питань самоврядних повноважень в листопаді 2018 року, йому довірили займатися питаннями комвласності. Також він є главою наглядової ради будівельної компанії "Київміськбуд". Але чи пов'язаний напад з професійною діяльністю або він був "спонтанним", поки неясно.

Зазначимо, що в колотнечі Слончак потрапляє не вперше. У 2017 році він був учасником конфлікту зі стріляниною біля міста Василькова. Тоді в "Київміськбуді" заявили, що авто їхнього топ-менеджера блокував на дорозі невідомий Mercedes, а потім зловмисники відкрили стрілянину і завдали Слончаку ножове поранення.

"У цій справі ще триває досудове розслідування за статтею 122 "Нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості", – розповіли в ГУ НП Київської області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення