Напередодні Дня Незалежності бойовики всю ніч обстрілювали позиції українців

Як повідомляє сторінка у Facebook сторінку "Повернись живим", сьогодні новини з війни наступні:

Найгарячішою ніч була на Світлодарській дузі та у Зайцево.

В районі Луганського та Троїцького ще з вечора почали працювати ворожі міномети різного калібру, пізніше підключили артилерію. Військові говорять, що "криють" дуже сильно і серйозно. Про втрати тут наразі не відомо.

У Зайцевому, після кількох спокійних ночей, цього разу наші позиції обстріляли зі 120 мм мінометів та 152 мм артилерійських установок.

У Мар'їнці росіяни півночі ганяли важку техніку. Також кілька обстрілів було з гранатометів та кулеметів, та з артилерійських установок. Але не прицільно. Ворог замість обстрілів з вечора підпалив тут мінні поля. Наші військові кажуть, що до ранку загасили.

Красногорівка отримала свою "частину вітальних обстрілів". Тут стріляли зі стрілецької зброї та мінометів 82 мм калібру.

По Авдіївці росіяни стріляли з мінометів різного калібру та з артилерії. Також по нашим позиціям працювали крупнокаліберні кулемети та гранатомети.

Новотроїцьке обстріляли зі стрілецької зброї, крупнокаліберних кулеметів та ДШК.

А у напрямку Богданівка-Старогнатівка впало понад 25 мін 120 мм калібру, вздовж усієї лінії.

Район Попасної рівно опівночі почали обстрілювати з мінометів 120 мм калібру та артилерії 122 мм калібру. Обстріл тривав близько години. Навколо наших позицій прилетіло понад 40 снарядів. Після 1:00 ночі активність обстрілів дещо знизилася. Хоча поодинокі вибухи лунали до 5:30 ранку.

Нагадаємо, що проросійськими терористами сьогодні було обстріляно центр Авдіївки, в результаті чого було знеструмлено та зупинено рух залізниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення