Нардеп Артеменко повідомив, що йому заборонили виїзд з України

 УНН

Народний депутат Андрій Артеменко повідомив, що йому заборонено виїзд з України. Про це він заявив журналістам за результатами допиту в ГПУ, передає УНН.

На питання журналістів, чи заборонено виїзд, він підтвердив цю інформацію та сказав, що подав запит до Держприкордонслужби у зв’язку з цим.

“Так, як мені стало відомо з неофіційних джерел. У зв’язку з цим, я вчора подав офіційний запит до керівництва Держприкордонслужби щодо заборони мого виїзду за кордон. На жаль, відповіді поки що не отримав”, — розповів А.Артеменко.

Раніше газета TheNewYorkTimes повідомила, що особистий адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен брав участь у передачі екс-раднику президента США з безпеки Майклу Флінну плану врегулювання ситуації в Україні і подальшого зняття санкцій з РФ. У цьому контексті називається ім’я народного депутата Андрія Артеменка.

М.Коен підтвердив зустріч у Нью-Йорку з народним депутатом України Андрієм Артеменком, проте категорично заперечив інформацію про передачу ним документів до Білого дому, що стосуються “мирного плану” щодо України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення