Нардеп Кива назвав причину бійки в ресторані (фото)

Народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Кива заявив, що він став жертвою нападу в ресторані. Про це Кива написав у Facebook.

"Щоб уникнути поширення фейків і міфів, я хочу заявити про свою позицію і пролити світло на ситуацію, що склалася. Чоловік, який напав на мене в ресторані Мокко, поводився неадекватно і викрикував нецензурні слова. Я встав і підійшов до нього, нахилився з метою попросити вести себе пристойно, і він завдав удар", - повідомив нардеп.

В поліції Києва повідомили, що до них звернувся народний депутат із заявою про отримання тілесних ушкоджень. На місце події виїхали екіпаж патрульних і слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

"За попередньою інформацією, в ресторані між заявником і його знайомим стався словесний конфлікт, в результаті якого виникла короткочасна бійка. Нардепу надано медичну допомогу без госпіталізації", - повідомляє прес-служба поліції.

Зараз правоохоронці проводять заходи для встановлення місцезнаходження іншого учасника інциденту, який з місця події поїхав на автомобілі.

Нагадаємо, у ресторані в центрі столиці сталася бійка за участю народного депутата і учасника АТО.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення