Нардеп Лерос розповів, навіщо Єрмаку своя людина на посаді в АРМА

Народний депутат від партії "Слуга народу" Гео Лерос розповів про схему, за допомогою якої глава офісу президента Андрій Єрмак нібито намагається призначити свою людину на посаду голови Національного агентства з управління активами одержаними від корупційних злочинів (АРМА). Про це нардеп написав у Facebook.

За словами нардепа, він подав заяву в НАБУ щодо "наглядача" Єрмака - Комарницького про те, що були здійснені дії на умисне виведення майна корупціонерів з-під арешту з метою уникнення його спеціальної конфіскації.

Саме для таких злочинів, на думку Лероса, Єрмак ставить туди "правильну" людину, яку буде курирувати Денис Комарницький.

"У мене в розпорядженні є документи, які однозначно свідчать про вчинення злочину Чепіжко Оксаною Вікторівною, яка діяла в інтересах ТОВ "КУА "Ексельсіор" і Комарницького Дениса Сергійовича", - зазначив нардеп.

Так, завдяки діям вказаних осіб, з-під арешту були виведені 5 земельних ділянок в елітному передмісті Києва, у селищі Козин, нежитловий будинок площею 760 кв.м і об'єкт незавершеного будівництва.

Як зазначає нардеп, за дивним збігом обставин будь-які спроби повернути арешт на зазначене майно провалювалося суддями, що "однозначно свідчить про вплив Комарницького і Чепіжко на прийняття рішення суддями".

"Тепер це майно у держави вкрали і саме для таких схем Єрмаку потрібна посада керівника АРМА. Комарницький і Чепіжко діючи виключно в інтересах злочинної організації на чолі з колишнім Міністром доходів і зборів України вчинили дії, спрямовані на умисне виведення майна з-під арешту, щоб уникнути його можливої спеціальної конфіскації за рішенням суду", - додав нардеп.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення