Нардеп: Розкриття кримінальних злочинів на рівні 10 %

В Україні спостерігається захмарний зростання злочинності. Кількість квартирних крадіжок, пограбувань та угонів машин б'є всі рекорди. Наркоторгівля і гральний бізнес процвітають і не присікаються правоохоронними органами. Розкриття на рівні 10%. А вбивство Павла Шеремета, зухвалий виклик, спрямований на дестабілізацію Україні. Це ще один епізод, який може продемонструвати безсилля влади. Нас накриває кримінальна епідемія. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав нардеп Борислав Береза.

"Керівництву країни необхідно швидко і рішуче діяти. Спікер і президент можуть і повинні скликати позачергову сесію ВР, аби в закритому режимі провести заслуховування силовиків про ситуацію в країні, а так само якими методами і в які терміни силовики стабілізують ситуацію. А президент зобов'язаний скористатися своєю прерогативою і скликати РНБО для формування стратегії протидії злочинності в Україні.

Безпека - це одна з базових потреб людини. У піраміді Маслоу, вона на другому місці після задоволення фізіологічних потреб. Держава - це політико-територіальна організація публічної влади спрямована на захист суспільних інтересів і соціальних цінностей",-написав Береза

За словами нардепа, якщо влада не зможе захистити ні те, ні інше, то наша держава буде приреченою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення