Нардеп від "СН": секвестр бюджету - це пограбування України на користь іноземних спекулянтів

Розроблений Кабінетом міністрів проект закону про внесення змін до держбюджету-2020 і створення Стабілізаційного фонду не сподобався більшості народних депутатів. Уряд запропонував скоротити доходи бюджету на 116,9 млрд гривень, натомість витрати збільшити на 86,3 млрд. гривень фактично за рахунок скорочення місцевих бюджетів.

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський вкрай негативно висловився з приводу можливих змін.

"Виступаю категорично проти секвестру державного бюджету та фактичного занулення місцевих бюджетів, які пропонує Кабмін. Спроба забрати у місцевої влади доходи від акцизів, зупинити фінансування інфраструктурних проектів, знизити фінансування медицини, освіти та науки - виключно для того, щоб за рахунок всіх громадян країни віддати гроші іноземним фінансовим спекулянтам, для яких побудована піраміда держоблігацій - не припустима", - написав на своїй сторінці у Facebook нардеп Олександр Дубинський.

На думку нардепа, фактично пропонується продати надра, знищити малий бізнес, залишити без грошей вкладників банків-банкрутів, скасувати захист робітників трудовим кодексом та припинити існування профспілок і пенсійної системи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення