"Наречену" несли як колоду: у Росії дикі люди викрали босоніж з квартири дівчину за відмову вийти заміж (відео)

У російському Тамбові батько із двома синами викрали дівчину за відмову виходити заміж. "Нареченого" затримали, а його батька з братом оголосили у федеральний розшук. Про випадок пишуть російські телеграм-канали.

Відомо, що дівчину викрали наступного дня після того, як вона відзначила 18-річчя. До її квартири увірвалися троє чоловіків. Ними виявилися 48-річний батько "нареченого" та його двоє синів - 24 та 20 років. Останній хотів стати чоловіком учорашньої школярки.

На кадрах видно, як двоє міцних хлопців виносять дівчину з під'їзду та насильно садять у машину. З'ясувалося, що вони відвезли "наречену" в Нижегородську область РФ.

Після викрадення родичі "нареченого" увірвались до кафе, яким володіє сім’я дівчини. Вони все розгромили, показавши таким чином, що станеться, якщо весілля не відбудеться.

За кілька днів бранка змогла втекти — вона звернулася до поліції та розповіла про злочин. 20-річного "нареченого" затримано. РосЗМІ публікують фото імовірних викрадачів - Ало та Оганнеса Шамоян. Усім трьом світить до 12 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення