Нарколабораторію з виробництва амфетаміну викрили у Києві

 УНН

У Дніпровському районі Києва правоохоронці викрили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

Так, повідомляється, що під час відпрацювання столиці правоохоронці затримали підозрілого чоловіка на виході з під’їзду на вулиці Братиславській Дніпровського району.

“Під час особистого огляду у чоловіка правоохоронці виявили поліетиленовий пакет, у якому було 50 грамів порошку білого кольору. Затриманий повідомив працівникам поліції, що це — амфетамін, який він зберігав із метою збуту. У подальшому столичні оперативники виявили у під’їзді, з якого вийшов зловмисник лабораторне обладнання для виготовлення синтетичного наркотику”. скзаано у повідомленні.

Правоохоронці встановили особу затриманого — це 29-річний місцевий житель, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Зловмисник повідомив правоохоронцям, що постійно виготовляв у різних приміщеннях амфетамін для продажу, а лабораторне обладнання замовив через мережу Інтернет. Загалом працівники поліції вилучили наркотики на загальну суму понад 15 тисяч гривень.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення