Народила здорову доньку і утопила у відрі з помиями: на Полтавщині засудили жінку до 2-х років позбавлення волі

21-річна жінка на Полтавщині майже рік тому вночі народила живу, здорову дівчинку вагою понад 2,6 кг і втопила її у відрі з помиями. А вранці її батьки повідомили фельдшерку про смерть немовля під час пологів.

Однак прокурор довів неправдивість вказаних свідчень. Зазначається, що проживши щонайменше 10 хвилин, немовля померло через механічну асфіксію внаслідок утоплення.

Свою вину у скоєному породілля визнавала частково, стверджуючи, що смерть доньки сталася через необережність, проте у судовому засіданні на підставі зібраних доказів розкаялася та попросила суворо її не карати.

Місцевим районним судом 21-річну жінку визнано винною за ст. 117 КК України (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини відразу після пологів) та позбавлено волі на 2 роки. Обвинувачену взято під варту в залі суду.

Нагадаємо, що на Херсонщині 36-річна жінка втопила маленького сина в Північно-Кримському каналі через його важку хворобу.

Жінка стверджувала, що її син від народження страждав важкою недугою і недавно його стан погіршився.

"Зневірившись в його одужанні, жінка разом з сином сіла в рейсовий автобус і поїхала до Скадовського району. Там вони вийшли на зупинці недалеко від Північно-Кримського каналу. Вона пояснила, що хотіла покінчити життя самогубством і нібито разом з сином стрибнула в воду. Хлопчик потонув, а жінка змогла вибратися з каналу. Пізніше тіло дитини виявили у воді біля берега", - сказано в повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення