Нас паралізує: стало відомо, який потужний удар Путін приготував для України

 Апостроф

Основною метою президента РФ Володимира Путіна є погіршення ситуації всередині України через слабку непрацездатну владу.

Про це у своїй колонці пише військовий експерт і блогер Олексій Арестович.

"На самому Донбасі загострювати сенсу особливого немає, але є сенс загострювати всередині України, діючи узгоджено з Донбасом. У будь-якому випадку, головним контурним процесом залишаються вибори в Україні, до яких залишився рік. Вони гратимуть на цьому полі, а всі дії на Донбасі будуть узгоджені з діями їхніх сил всередині України, на які вони робитимуть ставку на виборах. Потрібен буде мир - влаштують, потрібно буде обміняти полонених - обміняють. Їм же треба піднімати реноме медведчуківським партіям, Опоблокам і всім іншим", - пояснює експерт.

За його словами, Кремль зацікавлений в тому, щоб українська влада була слабкою.

"Головною рамкою для них є завдання послаблення нашої правлячої коаліції за результатами виборів. Наприклад - створити такий парламент, у якому багато фракцій і який не може нормально домовлятися та приймати рішення щодо реформ, особливо економічних, з питань національної безпеки тощо. Тобто така собі махновщина. А взагалі ідеал Кремля - це ще й посварити парламент із майбутнім президентом, хто б ним не був. І все - тоді ми паралізовані, оскільки реформи не йдуть, ситуація загострюється всередині, економіка здихає. А десь у 2021 році бери нас теплими, ми вже дозріли. Це те, що треба Путіну", - резюмує Арестович.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення