«Нас труять ураном»: Бойовики «ЛНР» клянуть своїх вождів і кажуть про безвихідь

У соцмережах повідомляють про те, що останнім часом в рядах бойовиків все частіше зустрічаються онкологічні захворювання. Йдеться, перш за все, про рак шлунка, в зв’язку з чим «борці з Україною» стверджують, що їх чимось труять. У багатьох «ополченців ЛНР» останнім часом було виявлено рак шлунка, повідомляє Народна Правда. Про це повідомляється в одному з пабліків соцмереж, де також стверджується, що цей збіг не є випадковим.

«Вороги моєї Вітчизни труїли нас якоюсь гидотою, відпрацьовували на нас нову зброю», – стверджує один з бойовиків. Робиться припущення про те, що це міг бути «збіднений уран», крім того, в силу рівня обізнаності, бойовики припускають, що це могла бути і продукція з ГМО, яка, до слова, не несе ніяких проблем для організму, тим більше настільки важких.

З усього цього пособники російських окупантів роблять вельми сумний для себе висновок. «Замість вітрини благополуччя, достатку і законності, чим повинен був стати Донбас для решти нещасної України, замість світоча Свободи і маяка звільнення, мерзотники і вороги зробили з нього те, що зробили – пікнік на узбіччі, царство біди, злиднів і безвиході. Піратське королівство, Пекло на Землі, паскудне лякало, яке проклинають, концтабір, землю проклятих, наочну агітку за бандерівську Україну», – стверджують самі бандити, і з такими їх оцінками свого буття в даному випадку важко не погодитися. Нагадаємо, сьогодні в штабі АТО повідомили про ситуацію і втрати в рядах ЗСУ через обстріли бойовиків на Донбасі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення