Нас здали: вижив найманець Путіна розповів про реальні втрати ПВК "Вагнера" від удару США в Сирії

 Апостроф

Найманець російської приватної військової компанії (ПВК) "Вагнера", який вижив після удару США в Сирії, що стався 7 лютого, вважає, що росіян здали.

Про це йдеться в аудіозаписі про тригодинний бій в районі міста Дейр-ез-Зор в Сирії

Відзначається, що людина, яка зробила його, стверджує, що була учасником цього зіткнення, більш того - командувала одним з підрозділів.

"По нас відпрацювали з усього, що було. Ми, коротше, їхали в три роти завод захоплювати. У першій 200 втрат, двохсотих, я там з Мітяєм розмовляв. У другій близько 20, я ... (не знаю), там наших немає. У нашій - 75. Це ... (жах), з 14-го року таких втрат не було. Я кажу, нас здали. Якщо не пацани з арбатського військового ("Арбатським військовим округом" військові називають Міністерство оборони і Генштаб, розташовані в центрі Москви, - ред.), то місцеві, 100%", - сказав він.

За словами найманця, росіяни під час атаки опинилися в безвихідному становищі.

"У них було все. Були ПЗРК. Поставили їм просто в ... (величезних) масштабах. Ніхто не приїхав, коли нас з вертушки ... (обстрілювали). Ніч, темно, у нас два ср*них ДШК (кулемет Дягтерьова - Шпагіна крупнокаліберний - ред. ). Що ми зробимо? ... (повний кошмар), коротше!" - заявив він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення