Національна телекомпанія мовитиме у Лисичанську і Щасті

 Громадське.ТВ

На засіданні 17 березня Національна рада внесла зміни до свого рішення про мовлення телерадіоорганізацій на території проведення антитерористичної операції

Національна телекомпанія України отримала дозвіл тимчасово мовити в зоні проведення АТО до її завершення на радіочастоті 88,2 МГц у місті Лисичанську і 88,0 МГц у місті Щасті (потужність передавачів – 0,3 кВт).

Попередньо ДП «Український державний центр радіочастот» погодив можливість використання зазначених частотних присвоєнь, йдеться на сайті Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Водночас, враховуючи звернення компанії, Національна рада вилучила ТОВ «ТРК «Україна» (логотип «Україна») з переліку телерадіоорганізацій, яким надано дозвіл на тимчасове мовлення у цифровому стандарті на 22 ТВК у місті Волновасі Донецької обл.

Тож на цьому цифровому телеканалі продовжують мовити п’ять телерадіоорганізацій – «Студія 1+1», ТРК «Україна» (логотип «Донбас»), «5 канал», «UA:Перший», філія НТКУ «Донецька регіональна дирекція».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення