Нацполіція засекретила справу Шеремета, - ЗМІ

Головного слідче управління Національної поліції не розкриває дані про склад слідчої групи, яка займається розслідуванням справи про вбивство журналіста Павла Шеремета

Про це йдеться у відповіді Головного слідчого управління Національної поліції у відповідь на інформаційний запит "Української правди".

Зокрема, у Нацполії поцікавилися, скільки слідчих займаються розслідуванням вбивства журналіста, а також, який досвід роботи у правоохоронних органах мають ці слідчі.

"У зв’язку з тим, що розголошення запитуваної Вами інформації може зашкодити досудовому розслідуванню та враховуючи положення ч.5 ст.6 Закону України "Про доступ до публічної інформації" Головного слідче управління Національної поліції не може надати вказані відомості", - сказано у відповіді Нацполіції

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув вранці 20 липня у центрі Києва. В його автомобілі здетонував вибуховий пристрій. Слідчі кваліфікували подію як умисне вбивство.

На відеозаписах, які фіксують момент підкладання вибухівки, були помітні силуети ймовірних убивць, а згодом в МВС заявили про наявність записів з рисами облич імовірних злочинців.

Шеремет останнім часом працював в інтернет-виданні "Українська правда" та на Радіо "Вєсті". В Україні створили опергрупу з розслідування цього вбивства, до якої увійшли представники ФБР.

У цій справі вже допитали півтисячі свідків

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення