Навіть у поліцейських не витримали нерви: у Дніпрі через взуття стався сімейний конфлікт

У Дніпрі на вулиці Гладкова, 16, жінка вигнала свого п'яного співмешканця з квартири. На дії жінки чоловік поскаржився правоохоронцям.

Коли поліцейські прибули на виклик, чоловік заявив, що його колишня дружина вигнала його з квартири. Поспілкувавшись з дружиною заявника з'ясувалося, що вона повернула його речі. Але оскільки чоловік не зміг знайти своє взуття, він почав дзвонити на лінію "102" і робити завідомо неправдиві виклики.

На неодноразові зауваження припинити правопорушення 49-річний чоловік не реагував. Його затримали і доставили в Шевченківське відділення поліції. На нього були складені протоколи за ст.178 ч.1 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді), ст. 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) і протокол за ст.178 ч.1, 183, 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця), 260-263 КУпАП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення