Назвала прихильників Путіна "приматами": в Росії розігрався скандал навколо журналістки

 Апостроф

Російська журналістка Росина Буданс відсторонена від роботи після того як в ефірі радіостанції "Радіо СВ" виступила з критикою людей, які брали участь у виборах президента РФ Володимира Путіна.

"Балаган, звичайно, завершений, і хто купив оселедець на виборчій дільниці і горілочку в магазині за рогом, напевно сьогодні радісно святкує. Стабільність, так, здається, ви це називаєте? Стабільно відстійне життя в країні, повної енергетичних і інших ресурсів, країні, де політики будують собі замки за кордоном, а пенсіонери вмирають від голоду і холоду, інваліди не можуть вийти на вулицю, а працівники соціально-значущих професій ледве зводять кінці з кінцями. Така стабільність восторжествувала. А ось у мене останнім часом все частіше складється враження, що я живу в країні, де 74% громадян - це примати. Окремий привіт, до речі, тим, хто у нас, на Камчатці, робив казково красиві вкидання у виборчі урни. Як вам ночами спиться, друзі, стабільно?" - заявила Буданс в ефірі наступного дня після виборів.

Вже 20 березня радіоведучу відсторонили від роботи.

"Я дуже рідко говорю про політику, тільки коли мене це сильно хвилює. Я просто сказала те, що думала. І пішла якась бурхлива реакція, якісь дзвінки з уряду, відсторонення від ефіру. Перевертають мої слова, крутять нові смисли навколо однієї фрази. Все це так в дусі нашого часу і так безглуздо", - прокоментувала подію журналістка.

При цьому директор радіостанції заперечує, що до нього надходили дзвінки з уряду і говорить, що Буданс відсторонена до з'ясування всіх обставин.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення