Назвались спецпризначенцями, надягли кайданки: кіднепери у Житомирі викрали чоловіка з квартири

Поліцейські затримали нападників, які викрали чоловіка та вимагали неіснуючий борг. Про це повідомили у поліції Житомирської області.

Відомо, що двоє незнайомців увірвалися до помешкання 33-річного жителя Житомира увечері 14 вересня та відвезли його у невідомому напрямку. Вже за кілька годин поліцейські звільнили заручника та затримали підозрюваних у злочині.

"Близько 22:00 до квартири містянина постукали невідомі й сестра чоловіка відчинила двері. Двоє незнайомців у камуфляжі та балаклавах назвалися спецпризначенцями, надягнули на ошелешеного господаря кайданки та силоміць вивели з будинку. Вони посадили чоловіка в авто та поїхали геть. Налякана жінка зателефонувала до поліції", - розповіли у поліції.

Оперативники встановили місце перебування бранця та викрадачів. Із залученням спецпризначенців РПОП підозрюваних було затримано в одному з гаражних кооперативів міста, куди вони привезли викраденого чоловіка.

"Попередньо встановлено, що двоє житомирян, віком 40 та 24 роки, вимагали у чоловіка надуманий борг. Слідчі Житомирського районного управління поліції затримали обох чоловіків у процесуальному порядку", - зазначили у поліції.

Нині їм повідомлено про підозри в учиненні кримінальних правопорушень, передбачених

  • ч. 4 ст. 189 (Вимагання),
  • ч. 2 ст. 162 (Порушення недоторканності житла),
  • ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України.

Процесуальне керівництво у провадженні здійснює Житомирська окружна прокуратура. 17 вересня судом обом чоловікам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення