Названа головна небезпека 2020 року

Новий 2020 рік білого Пацюка, згідно з прогнозами астрологів, обіцяє бути вдалим, але багатьох лякає те, що він високосний

Як відомо, високосним вважається рік, який довший на один день попереднього. Трапляється він раз у чотири роки.

Справа в тому, що астрономічний рік, за який планета робить повний оборот навколо Сонця, дорівнює 365 діб і 6 годин. Тому за чотири роки накопичується один зайвий день.

В 2020 році не бажано купувати квартири і планувати переїзд, не брати великих кредитів, не міняти роботу. А ще – нікому не розповідати про свої плани на рік – інакше не збудуться. І навіть по гриби краще не ходити. Нібито у високосний рік вони вбирають з землі все негативне.

Вважається, що у високосний рік не можна гадати, тому що вся негативна енергія може сконцентруватися на гадающем, та пророкування долі обернутися низкою невдач. Також свідчення ворожінь можуть бути невірними, заплутаними.

Багато вірять, що весілля, зіграні у високосний рік, принесуть нещастя, а народжена дитина знайде сумну долю. Але є і зворотна прикмета — не можна розлучатися, тому що наступний шлюб чи відносини будуть нещасливими, розведені можуть захворіти. При цьому статистика показує, що шлюби, укладені у високосні роки, розпадаються не частіше за інших.

Однак церква наголошує, що ніяких заборон на одруження, вінчання, і вже тим більше народження дітей, бути не може.

Варто також відзначити, що астрологи в цьому питанні дотримуються здорового глузду і думки про те, що нещасливий високосний рік просто забобон, оскільки для виконання долі не має особливого значення кількість днів у році.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення