Названі найбільш оплачувані знаменитості (відео)

 Forbes

Американська співачка Тейлор Свіфт очолила рейтинг найбільш високооплачуваних зірок, складений Forbes. Видання оцінило доходи артистки за 12 місяців в 170 мільйонів доларів.

Друге місце посіла група One Direction, яка заробила за аналогічний період 110 мільйонів. Трійку замкнув письменник Джеймс Паттерсон з доходом в 95 мільйонів.

Четверте місце розділили футболіст мадридського «Реала», новоспечений чемпіон Європи у складі збірної Португалії Кріштіану Роналду і психолог Філ Макгроу. Обидва, за підрахунками Forbes, заробили за 88 мільйонів доларів. Крім них, до десятки найбільш високооплачуваних знаменитостей потрапили комік Кевін Харт (87,5 мільйона), телеведучий Говард Стерн (85), футболіст Ліонель Мессі (81,5), співачка Адель (80,5) і радіоведучий Раш Лімбо (79).

У травні музичний журнал Billboard поставив Свіфт на перший рядок у списку з 40 артистів і груп, які заробили найбільше грошей у 2015 році. За відомостями видання, дохід співачки за цей період склав 73,5 мільйона доларів. У той же час Forbes оцінював заробіток Свіфт за 2015-й на 80 мільйонів.

Taylor Swift - Blank Space

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення