NBC: «Ісламська держава» опублікувала відео вбивства російського шпигуна

 Дождь

«Ісламська держава» опублікував відеозапис, на якому показано вбивство російського шпигуна, повідомляє в середу, 2 грудня, телеканал NBC.

Телеканал повідомляє, що російський шпигун був обезголовлений. На відеозаписі, за даними NBC, невідомий чоловік стоїть на колінах перед іншим чоловіком, у якого в руках ніж. Відео називається

«Ви будете розчаровані і принижені». Чоловік із ножем (на його обличчі немає маски) на відео каже, що таке бути росіянином, після чого вбиває заручника.

13 січня «Ісламська держава» опублікувало відео, на якому було показано вбивство двох агентів ФСБ. У відеоролику говорилося, що вони пропонували гроші за інформацію про бойовиків, щоб відправити цю інформацію в Росію.

17 листопада директор ФСБ РФ Олександр Бортніков, виступаючи на Раді Безпеки, заявив, що на борту російського А321, крах якого відбулося 31 жовтня, стався теракт.

За словами глави ФСБ, в польоті спрацював саморобний вибуховий пристрій потужністю до 1,5 кілограма в тротиловому еквіваленті. Після цього президент Путін віддав наказ «знищити» причетних до краху лайнера. У журналі терористичного угруповання Dabiq пізніше було опубліковано фото бомби, яка вибухнула на борту літака.

12 листопада «Ісламська держава» опублікувало відео, на якому пригрозила «дуже скоро» влаштувати в Росії терористичні атаки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення