Не бажаючи виселятися з квартири, чоловік спалив її разом із собою

 Crime

У Кам'янському Дніпропетровської області після гасіння пожежі в квартирі багатоповерхового будинку з'ясувалося, що осередком займання була кімната, на підлозі якої лежало обгоріле тіло 54-річного чоловіка. За попередньою версією правоохоронців, чоловік міг покінчити життя самогубством, обливши себе бензином і підпаливши, передає прес-служба поліції Дніпропетровської області.

12 лютого в поліцію Кам'янського звернулася 31-річна жінка і повідомила, що вона представляє інтереси нових власників квартири, яка знаходиться по вулиці Харківській. В цей день вона прийшла в квартиру, щоб нагадати чоловікові про необхідність звільнення приміщення, яке було продано. Проте чоловік не погодився і пригрозив жінці фізичною розправою. Після цього вона звернулася із заявою в поліцію.

Для з'ясування обставин події правоохоронці виїхали на місце події. Піднімаючись по сходах, працівники поліції почули вибух і запах гару з квартири. В квартиру негайно викликали працівників ГУ ДСНС і швидку допомогу. Після ліквідації пожежі поліцейські оглянули квартиру і вилучили запальничку і порожню каністру об'ємом 20 літрів.

Відомості за даним фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (самогубство). Тривають слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення