"Не дістанься нікому": у Чернівцях ревнивий тиран замовив вбивство чоловіка екскоханої

На Буковині попереджено замовне вбивство 29-річного чоловіка. Позбавити життя його хотів колишній співмешканець нинішньої цивільної дружини. Про випадок розповіли у Чернівецькій обласній прокуратурі.

"За даними слідства, підозрюваний на ґрунті ревнощів замовив умисне вбивство 29-річного цивільного чоловіка своєї колишньої співмешканки. Як аванс надав виконавцю свій автомобіль марки "Volkswagen Passat". Після виконання "замовлення" обіцяв заплатити ще 20 тисяч гривень. Виконавець звернувся до правоохоронців, відтак всі подальші дії відбувались під їхнім контролем", - повідомили у прокуратурі.

16 червня 2022 року після того, як Нацполіція оприлюднила повідомлення з проханням розпізнати особу чоловіка, знайденого зі слідами насильницької смерті, підозрюваний, розуміючи, що злочин доведений до кінця, покинув своє місце проживання. Був затриманий у квартирі своєї знайомої.

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру 40-річному жителю Чернівців, який організував замовне вбивство буковинця (ч. 1 ст. 14 ч. 3 ст. 27 п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України). Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення