Не дружить з головою: знаменитий форвард завершив кар'єру вдруге за тиждень

 Апостроф

Екс-нападник збірної Італії Антоніо Кассано завершив кар'єру вдруге за тиждень. Футболіст залишає "Верону", з якою підписав контракт тільки в це міжсезоння.

Через тиждень після підписання річного контракту з "Вероною" Кассано зібрав прес-конференцію і заявив, що вирішив закінчити професійну кар'єру за сімейними обставинами - його сім'я не могла приєднатися до нього на півночі Італії. Однак в той же день Кассано передумав і назвав рішення закінчити кар'єру тимчасовим "проявом слабкості". При цьому італієць вибачився перед фанатами і сказав, що не піде з "Верони".

Однак тепер Кассано знову заявив, що все-таки повісить бутси на цвях. "Після довгих роздумів я врешті-решт вирішив: Антоніо Кассано більше не буде грати в футбол. Я вибачаюся перед містом Вероною, усіма вболівальниками і президентом, спортивним директором і тренером, а також медичним і технічним персоналом. На даний момент мій пріоритет - бути зі своїми дітьми і дружиною", - повідомив футболіст.

"У цього хлопця не все в порядку з головою, хоча з фізичної та спортивної точок зору він в нормі. Він йде. Очевидно, в команді йому складно зберігати спокій і ясний розум, тому він хоче залишитися вдома. Він постійно метається: то він каже щось, то мовчить", - прокоментував ситуацію президент "Верони" Мауріціо Сетте, повідомляє Football Italia.

Нагадаємо, в ході своєї кар'єри 35-річний Кассано грав за італійські "Барі", "Рому", "Сампдорію", "Мілан", "Інтер" і "Парму", а також іспанський "Реал". За збірну Італії Кассано провів 39 матчів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення