Не газ: з'явилися версії вибуху у багатоповерхівці на Київщині (фото)

Причиною вибуху в п'ятиповерхівці в селі Білогородка Київської області міг бути вибуховий пристрій.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на заступника начальника Головного управління з питань реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України в Київській області Сергій Майстренко.

"Причиною вибуху точно не був газ. За свідченнями місцевих жителів, вибух був досить потужним. Можливо, ми маємо справу з вибуховим пристроєм, гранатою або чимось подібним", - зазначив рятувальник.

Глава Бучацької районної держадміністрації Микола Ляшенко додав, що постраждалим від вибуху обов'язково виділять компенсацію.

"Створено штаб з ліквідації наслідків аварії. Органи місцевої влади організовують евакуацію жителів і охорону майна. Тимчасово мешканці будуть розміщені в будинку культури. Органи місцевої влади обов'язково будуть виділяти кошти на компенсацію постраждалим, але поки назвати точну суму неможливо", - сказав він.

Нагадаємо, 21 червня о 13:20 в с. Білогородка Бучацького району Київської області в п'ятиповерховому житловому будинку в квартирі на третьому поверсі стався вибух з послідуючим горінням.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення