Не хотіла жити: у Чернігові жінка стрибнула з мосту в річку (відео)

У Чернігові патрульні врятували жінку, яка тонула в річці. Вони отримали виклик про нещасний випадок: з мосту, який через річку Десна, впала жінка. Про це повідомляє Патрульна поліція.

За лічені хвилини патрульні були на місці. Назустріч їм біг схвильований рибалка, який і зробив виклик на 102.

Проїхати берегом на авто було неможливо, тому він показав патрульним, куди потрібно бігти, щоб якнайшвидше дістатися місця.

За 20 метрів від берега у воді перебувала жінка. Вона майже не рухалася, її одяг намокнув й з кожною секундою все більше тягнув її на дно.

Кинутися на порятунок, ризикуючи власним життям — єдине правильне рішення, яке могло бути для патрульних у цій ситуації. Тому, не вагаючись, інспектори Олег Пуд та Віктор Удовенчик кинулися у воду, щоб дістати жінку. Ще один напарник Дмитро Даниленко страхував колег з берега, а також викликав швидку й рятувальників.

Існувала неабияка небезпека для життя патрульних, адже берег річки був занадто обривистий і втриматися було важко. Утім, це їх не зупинило.

Діставшись жінки, патрульні витягнули її з води. З неї зняли частину мокрого одягу й вкрили сухим. Врятовану передали рятувальникам, які віднесли її до карети швидкої. Жінку шпиталізували до лікарні.

Патрульні розповідають, що коли говорили з жінкою, вона сказала, що стрибнула навмисне. Бо не хотіла жити.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення