Не хотів віддавати дитину дружині: з'явилися подробиці вбивства 6-річного хлопчика власним батьком

Страшний злочин стався у житловому будинку на проспекті Правди у Подільському районі столиці. Там неадекватний батько після сварки з дружиною зарізав 6-річного сина, а потім підпалив квартиру. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на столичну прокуратуру.

Так, 05 жовтня близько 20:30 на лінію «102» надійшло повідомлення, що у вказаній квартирі закрився чоловік з малолітньою дитиною і нікого не впускає. Ігноруючи прохання колишньої дружини та працівників спецслужб відкрити двері, чоловік підпалив житло.

За допомогою спеціальної техніки працівники служби порятунку зрізали двері, потрапили в середину приміщення та загасили пожежу. Як виявилося, осередком пожежі був диван, на якому виявили тіло малолітнього хлопчика з ознаками насильницької смерті.

Затриманий на місці події чоловік розповів, що не бажаючи повертати 6-річного сина ножем вбив його, після чого підпалив тіло, щоб приховати злочин.

Наразі затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне протиправне заподіяння смерті малолітньої дитини). Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення