Не лише ґвалтівники: в окупаційних військах воюють канібали і сатаністи (фото)

У Росії сатаніста-канібала випустили на свободу після участі у війні проти українців. Про черговий "скрєпний" випадок пишуть росЗМІ.

"У Ярославлі отримав помилування член банди сатаністів Ніколай Оголобяк. Їхня банда проводила криваві ритуали, приносили в жертву собак і кішок, перевертали хрести на цвинтарях. Якось вони розрили свіжу могилу дівчини, знущалися з неї і розчленували. А влітку 2008 року вчинили подвійне вбивство - напоїли знайомих дівчат, вивели в ліс (під приводом посвяти в сатаністи), розпалили багаття, а потім накинулися на них і закололи кинджалами. Загиблих розчленували, частину їхніх тіл з'їли, рештки закопали в неглибоких ямах", - пишуть у пабліках.

Нелюд отримав 20 років колонії суворого режиму, перші п'ять він мав відбувати до в'язниці. Але півроку тому чоловік завербувався у "Шторм Z". Після поранення сатаніста відправили додому. Вже місяць він ходить на волі.

Але це ще не все про армію людожерів. Путін помилував і відправив на війну тричі судимого серійного вбивцю та маніяка-канібала. Нині його госпіталізовано з пораненням.

Засуджений за вбивство і канібалізм 44-річний Денис Горін з міста Аніва Сахалінської області вийшов з колонії і вирушив на війну. Завербований спершу у ПВК, потім Горін уклав контракт з Міноборони. Він вчинив мінімум 4 вбивства і в двох випадках, як підтвердив суд, їв рештки своїх жертв.

Останній вирок було винесено у 2012 році. Людожера засудили до 22 років виправної колонії особливого режиму. І ось майже два місяці тому на сторінці Горіна у соцмережі з'явилося нове фото – у військовій формі із Z-чебурашкою на рукаві.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення