Не пригостив цигарками: у Києві чоловік жорстоко побив знайомого (фото)

Слідчі поліції Києва оголосили підозру чоловіку за побиття знайомого. Про це повідомляє місцева поліція.

До Подільського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що госпіталізовано чоловіка у важкому стані з вулиці Галицької. У медичний заклад та на місце події негайно виїхали дві слідчо-оперативні групи для з’ясування усіх обставин.

Правоохоронці від очевидців дізнались, що потерпілий разом із своїми знайомими в кафе вживав спиртні напої, після чого вийшов на вулицю та попросив цигарку у знайомого. Той у відповідь вдарив чоловіка рукою в обличчя, від чого останній втратив рівновагу та впав зі східців. Після цього зловмисник ще декілька разів ударів ногою по голові та тулубу потерпілого та пішов геть.

Після проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські затримали 42-річного уродженця Кіровоградської області у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З’ясувалось, що він нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбув покарання за умисне вбивство.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру та суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення