"Не прокинувся..." Син важкохворого Алібасова зробив страшну заяву

 Обозреватель

Стало відомо про погіршення стану відомого російського продюсера і музиканту Барі Алібасова, який досі перебуває у реанімації після отруєння засобом "Кріт".

Син артиста Барі Алібасов-молодший розповів, що хімічні опіки, які отримав його 72-річний батько, не гояться, що серйозно ускладнює ситуацію. Музикант вже кілька діб перебуває у стані медикаментозної коми

"Він четвертий день у медикаментозному сні — це необхідно, щоб усі сили організму пішли на відновлення. З дихальними шляхами проблем немає. Зараз головне, щоб зажив кишківник. Річ у тім, що один із опіків у батька заростає неправильно, і в результаті кишківник може закупоритися", — поділився 33-річний син Алібасова

Відзначимо, пізніше Тelegram-канал "Только никому..." поширив тривожну інформацію про Алібасова. У повідомленні зазначили, що він не може прокинутися (тобто вийти зі стану коми – Ред). Про це нібито розповів лікар музиканта

"Алібасов мав пробути в стані медикаментозного сну 2 доби, в результаті вже йде 4-а доба, і лікарі не можуть вивести його з цього стану. Все, що вдалося дізнатися в одного з лікарів, найімовірніше Алібасов, якщо і вийде зі сну, то вже ніколи не зможе ковтати через найтяжчого ураження стравоходу".

У свою чергу, син Алібасова спростував чутки щодо інших діагнозів, зокрема "білої гарячки", про яку раніше повідомили лікарі НДІ ім. Скліфосовського.

"Ні, цього немає. Зараз лікарі спостерігають його, і скоро буде зрозуміло, чи знадобиться операція. Щиро сподіваюся, що завтра нам скажуть — все о'кей. Ситуація стабільно важка, тепер головне уникнути ускладнень", — додав він.

Нагадаємо, 4 червня Алібасова екстрено госпіталізували після того, як він ковтнув засіб для прочищення труб "Кріт". Він отримав четвертий ступінь опіку шлунка.

Уточнювалося, що він потребує тривалого лікування та операції на шлунку, яку поки що не можна проводити.

Як повідомлялося:

У ЗМІ 5 червня з'явилася інформація, що Алібасов помер в інституті імені Скліфосовського у Москві, проте пізніше її спростували.

Стало відомо, що госпіталізований Алібасов переписав заповіт.

У ЗМІ з'явилося припущення, що Алібасов намагався покінчити життя самогубством, про що свідчить низка факторів.

Дружина Алібасова зібралася судитися з виробником "Крота", бо на етикетці нібито не було вказано, що засіб не можна ковтати, а артист просто переплутав засіб із йогуртом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення