Не протримався і року: блогер розповів про загиблого під час вибуху ватажка "ЛНР"

 Обозреватель

Так званий глава "народної міліції ЛНР" Олег Анащенко, який загинув під час вибуху позашляховика в Луганську 4 лютого, навіть року не протримався на своїй посаді.

Про це на сторінці в Facebook розповів блозі Олексій Мінаков.

Вибух авто в Луганську: названо ім'я загиблого ватажка "ЛНР"

"Це людина, яка озвучувала військові зведення по "ЛНР" - такий собі аналог Едуарда Басуріна у "ДНР". Призначений він був недавно, в 2016 році. А до приходу на посаду глави, Анащенко був начальником військ ППО "ЛНР", - зазначив Мінаков.

"Олег Анащенко стабільно наповнював фейками інформаційний простір на догоду російській пропаганді. Це він брехав про масове дезертирство в ЗСУ, про нібито начинений вибухівкою український безпілотник, про п'яних карателів, які гвалтують місцеве населення тощо", - додав блогер.

Також Мінаков уточнив, що недавно Анащенко в інтерв'ю російському пропагандистському телеканалу "Зірка" заявив, що "всі укрофашистські окупанти будуть мертві".

Крім того, блогер поміркував про ймовірні причини ліквідації Анащенка.

"Причина смерті? Можливо, непотрібний свідок інсценування замаху на Плотницького. Можливо, міліціонер перейшов дорогу комусь із криміналітету "ЛНР". Можливо, банальна операція спецслужб. Версій безліч. Але результат один. Він здох", - наголосив Мінаков.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення