Не вдалий похід до перукаря прославив хлопця на цілий світ

 Хроника

Житель Канади Ману Вьяси з нудьги дозволив другу виступити в ролі свого перукаря, і хоча хлопці дуже старалися, зачіска вийшла, м'яко кажучи, не найбільш вдала. За словами користувачів Reddit, їм просто фізично некомфортно від стрижки канадця, але той навичками приятеля цілком задоволений і не соромиться ділитися знімками в новому іміджі.

Житель канадського Торонто Ману Вьяси став знаменитим після того, як дозволив своєму другові постригти себе під горщик. 18-річний хлопець давно хотів собі таку зачіску і в будь-якому випадку скоро збирався йти до перукаря. І все пішло б за планом, якби не один прекрасний день на початку липня, коли друзі з нудьги вирішили забезпечити Ману модну стрижку своїми силами.

Молоді люди підійшли до процесу серйозно. Ману як накидки надів на себе мішок для сміття, а його приятель озброївся мискою, по якій він робив форму зачіски, тримерами і ножицями. Процес стартував досить вдало - один легко вкоротив йому волосся спереду і на скронях під форму ідеального горщика. З потилицею все було не так просто.

Хлопця прославив на весь світ невдалий похід до перукаря

Кожен раз, коли він проходився тримерами по потиличній частині моєї голови, він брав все вище і вище. Коли його брат прийшов до нас подивитися на процес, він сказав: "О боже мій", і вони зареготали. Але я був налаштований серйозно і вирішив дозволити одному закінчити процес, - описав ситуацію Ману.

Канадцеві все-таки варто віддати належне за довіру, адже кінцевий результат очікувано вийшов ... кхм ... не найкращим.

Але Ману виявився хлопцем жартівливим і не тільки не побіг до цього перукаря виправляти все, а ще й розповів про те, що трапилося на Reddit. «Що я, чорт забирай, наробив?» - написав він і доклав ось цей знімок.

Правда, реддітори не відразу зрозуміли, що перед ними невдала стрижка. Довга шия Ману збила їх з пантелику, і вони подумали, що він сфотографував свій великий палець c маленьким перукою зверху. Були й інші асоціації.

"Ти наче надів верхню частину від шолома Дарта Вейдера".

Ті, хто відразу зрозумів фішку, зізналися, що саме фото Ману змушує їх відчувати фізичний дискомфорт і порадили канадцеві все-таки поправити невдалу стрижку у професіонала. Хоча складно сказати, чи була спроба його приятеля провалом - як сам хлопець зізнається в своєму профілі в інстаграме, фото його зачіски стало вірусним. Міняти щось він, судячи з усього, не має наміру.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення