"Не вірю в самогубство!": у Запоріжжі знайдений повішеним ексрадник мера, відомий волонтер

Сьогодні у Запоріжжі був знайдений мертвим Юрій Хохлов – громадський діяч та волонтер, колишній радник в.о. міського голови Анатолія Куртєва, ексдепутат облради від "Радикальної партії". Останні повідомлення на сторінці Юрія Хохлова у Facebook датуються 3 січня.

"Поліція зареєструвала факт самогубства… Відомості про подію внесені до ЄРДР. Тривають слідчі дії", – підтвердили в поліції місцевому виданню МТМ.

Запорізькі телеграм-канали повідомляють, що Хохлов залишив передсмертного листа. Проте ця інформація потребує офіційного підтвердження.

Екснардеп Ігор Мосійчук у свою чергу заявив, що не вірить у версію суїциду.

"Попередня версія: самогубство! Навіть якщо так в, що я не вірю то мають бути розслідувані всі обставини… причини…", - написав Мосійчук.

Як пише запорізьке видання "ЗаБор", перед цим у Хохлова був перелом ноги, він переніс важку операцію. З початку військової агресії Росії він зайнявся волонтерською діяльністю, допомагав і переселенцям, і військовим, останнім часом постійно організовував допомогу і збори для військових підрозділів. Після 2014 року їздив зону АТО (ООС), був координатором "Автомайдану "Єдності".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення