Не вистачає на продукти: під Херсоном багатодітна мати намагалася вкоротити собі віку (фото)

У селищі під Херсоном 37-річна жінка, яка самотужки виховує трьох дітей у розпачі зателефонувала в поліцію і повідомила, що поріже собі вени або повіситься. Поліцейські миттєво приїхали за адресою проживання родини.

Правоохоронці знайшли жінку на городі, де вона кричала та не могла заспокоїтися. Її відвели в дім та довго розмовляли, заспокоювали і відмовляли від суїциду. Жінка пояснила, що на такий крок її штовхнуло безгрошів’я. Дітям не вистачає елементарного: одягу, продуктів та канцелярських товарів для малечі. Їх старенький будинок потребує капітального ремонту.

Також з’ясувалося, що захворіла 10-річна донька, але у матері не було грошей на лікування. В лікарню дитину відвезли працівники служби у справах дітей. Після всього жінка не витримала тягаря усіх проблем і вирішила накласти на себе руки.

"Родина перебуває на обліку як така, що знаходиться у складних життєвих обставинах. Ми неодноразово надавали їм допомогу, відвідували діток на свята та дарували подарунки. Але цього разу численні проблеми мало не штовхнули жінку до самогубства. Щоб не допустити у майбутньому подібного, зараз ми вивчаємо потреби цієї родини і ветеран ОВС висловив бажання допомогти їм", - повідомив начальник Іванівського відділення поліції Ігор Кузьменко.

Поліцейський наголосив, що людям треба допомагати, адже у скрутній ситуації може опинитися кожен, і по мірі наших можливостей ми не залишатимемо соціально вразливі сім’ї наодинці зі своїми проблемами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення