Не витримав жахів війни: на Прикарпатті ветеран АТО зважився на страшний крок

В Івано-Франківській області наклав на себе руки голова сільської територіальної громади села Тулуків, старший лейтенант запасу Олег Панько, який був ветераном антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці бойовий товариш загиблого, лікар з Маріуполя Анатолій Тришньовський.

"Олегу було 42 роки, в розквіті сил. На фронті був 2 роки. Переніс дві важких операції. Тримався, своїх страждань не показував, жартував і завжди був у справах, займався вихованням дітей, багато зробив для села і вже, напевно, більше ніхто зробить стільки, скільки він ", - написав він про свого загиблого товариша, опублікувавши його фотографію.

У загиблого залишилося троє дітей і дружина.

За словами його бойового товариша, Олег Панько був улюбленцем як на фронті, так і в селі. Він запам'ятався активним, спортивним, справедливим, ввічливим, не зловживав алкоголем і тютюном.

"У багатьох на війні і після війни спостерігаються психічні злами, важкі психологічні проблеми. Таке пережити вкрай важко звичайній, мирній людині, якого повісткою вирвали з теплого ліжка, від дітей, від дружини і кинули в безодню божевілля і вбивств... А хто це розумів? " - задається питанням медик, нарікаючи на відсутність належної психологічної та психіатричної допомоги воїнам в армії або після демобілізації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення