Не змогли врятувати: у Дніпрі рибалка пішов на дно, слідом за ним провалились двоє поліцейських (відео)

У Дніпрі рибалка, який вийшов на кригу в +8, провалився під лід. Поліцейським, які кинулись до потопаючого, також довелось прийняти "холодну ванну". Рятувальники швидко дістали з води поліцейських, а от рибалку, який пішов на дно і наковтався крижаної води, медикам не вдалось відкачати попри усі зусилля.

Як повідомляють у соцмережах, рибалка провалився під лід на Гребній косі (ж\м Перемога) близько 15:00.

Доки очевидці викликали оперативні служби та берегову охорону, першими намагались дістатися до чоловіка патрульні. Але оскільки обидва провалилися під лід - рятувальникам знадобились рятувальники.

На місце події оперативно приїхали медики, ще один екіпаж поліції та ДСНС. Рятувальники витягли з води обох патрульних. Тим часом водолази разом із патрульними на човні попрямували до рибалки, який знаходився аж за 100 метрів від берега.

До рибалки човну залишалося лише 20 метрів, коли у чоловіка скінчилися сили - його змила течія і він пішов на дно. Непритомного і обмороженого потопельника намагались відкачати, але він помер. Повідомляється, що йому було 72 роки.

У коментарях під дописами люди сваряться на рибалок, які наражають своє життя на небезпеку, а також життятих, хто кидається їх рятувати. Адже у Дніпрі сьогодні +8, лід настільки тонкий, що аж прозорий. Дісталось на горіхи і патрульним - за те, що у повний зріст, а не повзком, вийшли на крихкий лід.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення