В Одесі спецпризначенці штурмували квартиру, в якій неадеквати забарикадували дітей (фото)

Вночі в Одесі спецпідрозділи поліції з рятувальниками штурмували квартиру, в якій забарикадувалися п'яні чоловік і жінка з двома малолітніми дітьми. Про це у вівторок на своїй сторінці в Facebook написала в.о. начальника Служби у справах дітей Одеської міської ради Юлія Нікандрова

"Ніч. Приморський район. Багатьом з боку це здалося б рятувальною операцією. За великим рахунком, це так і було. Співробітники територіального відділу служби у справах дітей Одеської міськради виїхали за адресою соціально неблагополучної сім'ї для негайного вилучення двох дітей в зв'язку з загрозою їх життю і здоров'ю", - заявила Нікандрова.

За її словами, інцидент стався об 00:15 в ніч на середу.

"Дві дівчинки у віці 1,5 і 4,5 роки. Мати дітей і співмешканець перебували в стані алкогольного сп'яніння", - написала керівник Служби у справах дітей.

Вона повідомила, що чоловік і жінка часто знаходяться в стані алкогольного сп'яніння, сім'я перебуває на обліку служби, як СЖО - складні життєві обставини.

З її слів, діти були передані до відповідного дитячого закладу. Волонтери допомогли забезпечити їх необхідною гуманітарною допомогою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення