Небезпечне кільцеве сонячне затемнення 2020: що чекає кожного

Кільцеве сонячне затемнення 2020 року можна спостерігати 21 червня. Найбільше воно буде помітним у районі екватора та пройде о 9:40 за Києвом.

Це астрономічне явище збігається з днем літнього сонцестояння. На думку астрологів, затемнення 21 червня є унікальним та здатне позитивно вплинути на життя людей. Однак є і небезпека. .

Максимальна тривалість повної фази кільцевого сонячного затемнення Сонця складе 38 секунд.

Часткові фази затемнення 21 червня будуть доступні для огляду в більшій частині Євразії. Так, його можна буде побачити в небі над Центральною Африкою, в Південно-Східній Європі, північній Австралії, Саудівській Аравії, Індії, на півдні Китаю та над Тихим Океаном.

Як вплине на людей затемнення 21 червня

Астрологи кажуть, що затемнення здатні впливати на самопочуття, думки, поведінку людей та їхні відносини. Так, вважається, що затемнення Сонця 21 червня несе позитивні зміни.

Рекомендується проявляти активність, щоб не втратити шанс, наданий долею, але розраховувати варто лише на себе та свою інтуїцію. За появи проблем слід звернутися до свого досвіду – він обов'язково допоможе.

Період затемнення Сонця є сприятливим для пошуку споріднених душ. Є шанс зустріти своє кохання.

Найбільше вплив затемнення відчують на собі Козероги, Терези, Овни та Раки. Ці знаки зодіаку мають бути готовими до змін.

На них чекає різкий поворот долі в протилежну сторону від того курсу, за яким вони слідували останнім часом.

Що не можна робити в затемнення 21 червня

  • Не рекомендується приймати жорсткі рішення і робити поспішні висновки в тому, що стосується стосунків з близькими й друзями: важливо все добре обдумати і зважити.
  • Весь червень необхідно контролювати свої емоції і не піддаватися їхньому впливу.
  • Найголовніше в цей час – бути налаштованим позитивно і оптимістично дивитися на життя. Тоді зміни пройдуть легко і сприятливо для вас.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення