Небезпечні ігри Росії біля берегів Аляски: військовий назвав велику помилку Кремля

 Обозреватель

Провокація, яку влаштувала російська військова авіація поблизу з американським кордоном біля берегів Аляски, є лише примітивною і давно всім обридлою грою м'язів.

Таку думку в коментарі "Обозревателю" висловив керівник асоціації "Союз учасників миротворчих операцій", військовий експерт Сергій Грабський.

"Це примітивна гра м'язами в стилі 60-70 років. Російська сторона діє неадекватно, не розуміючи, що засоби ВПС РФ безнадійно застаріли і для їх знищення американцям не доведеться докладати якихось серйозних зусиль. А такі загравання більше спрямовані на створення зовнішньої картинки для російського телебачення: "Подивіться, які ми круті. Літаємо, де хочемо", — сказав Грабський.

За словами військового експерта, ВПС США миттєво б збили російські літаки, але американці також витягують з подібних провокацій свою користь.

"Якщо б це не було вигідно протилежній стороні, яка на цій хвилі розкручує свою систему гонки озброєнь, то їх би збили відразу. А так це вигідно обом сторонам — все показують, що вони круті і при справі", — зазначив Грабський.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення