Небезпека з морського узбережжя: біля межі з окупованим Кримом українські військові вивели важку артилерію (фото, відео)

На одному з військових полігонів Херсонщини, неподалік адміністративної межі з тимчасово окупованою територією АР Крим, проведено тактичне навчання артилерійських підрозділів, що входять до складу угрупування військ “Південь”. Про це йдеться на сторінці Командування об'єднаних сил ЗС України

За словами командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, навчання мали на меті підвищити рівень навченості та професійної підготовки особового складу, а також відпрацювати взаємодію з іншими підрозділами угрупування військ та нові тактичні прийоми ведення бойових дій з урахуванням досвіду Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.

"Підрозділи, насамперед, мають вдосконалити спроможність вчасно та адекватно реагувати на військову небезпеку з морського узбережжя", - наголосив командувач. Слід зазначити, що підготовчі і практичні дії щодо виявлення та знищення десанту умовного противника військовослужбовці відпрацьовують щотижня, а бойовий досвід позитивно впливає на хід тренувань. Також в СБУ показали, як проходили спільні тренування різних правоохоронних структур у рамках спецоперації "Полісся". За легендою, в Україну проникли диверсанти. Співробітники спецслужби оперативно виявили та затримали координаторів, поки прикордонники та поліцейські запобігли спробам кількох великих груп прорватися.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення