Небо затягло густим чорним димом: у Лисичанську "приліт" на нафтопереробний завод (відео)

Російські військові намагаються оточити Сєвєродонецьк та Лисичанськ. Сьогодні вранці під час обстрілів вони влучили у нафтопереробний завод. Про це повідомив керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"Цілий день під ворожими обстрілами був хімзавод "АЗОТ" (у Сєвєродонецьку, - Ред.). У Лисичанську спостерігався густий дим з боку нафтопереробного заводу, який знаходиться біля траси "Лисичанськ-Бахмут", що прострілюється. Влучення в НПЗ систематичні", - сказав Гайдай.

На опублікованому відео Гайдая видно, як з території заводу йде густий чорний дим.

Лисичанськ та Сєверодонецьк розташовані поруч. Це два останніх великих міста в Луганській області, які знаходяться під контролем української армії. Обидва міста під постійним обстрілом російських військових - окупанти намагаються оточити їх. Це дозволить їм повністю захопити Луганську область, а надалі вийти на адмінкордон Луганської та Донецької областей.

У Сєвєродонецьку на одній із вулиць старого району міста внаслідок обстрілу сильно пошкоджено кілька багатоповерхівок. Поліцейські виявили у будинках тіла чотирьох загиблих мирних громадян.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення