"Недоумок. Що зараз буде?": у Забайкальському краї під вантажівкою розвалився міст (відео)

У Забайкальському краї Росії вантажівка на швидкості намагалася проїхати по тимчасовому мосту та на очах и приголомшених свідків впала у воду.

Відповідне відео оприлюднив у Facebook російський політичний діяч Михайло Ходорковський.

«Ось з такими найчудовішими людьми забайкальського краю я просидів майже 5 років», - йдеться у повідомленні.

Автори відео за кадром із жахом кричать: «Недоумок, що зараз буде?». Ймовірно, відео знімали діти.

У коментарях користувачі зазначають, що у водія вантажівки не було іншого вибору, окрім як спробувати проїхати по небезпечній споруді. Інші ж додають, що, якщо людей все влаштовує і вони навіть не намагаються місцеву владу змусити побудувати міст, то нехай пірнають у воду разом із транспортом.

Михайло Борисович Ходорковський (нар. 26 червня 1963, Москва) — колишній голова колишньої російської нафтової компанії «ЮКОС», а також банку та холдингу MENATEP. 2005 року був засуджений російським судом на вісім років за податкові злочини і шахрайство, наприкінці 2010 — на 13,5 років «за розкрадання нафти у дочірніх компаній ЮКОСу» та «відмивання грошей на суму близько 30 мільярдів доларів». Судові процеси над Ходорковським та його колегою Платоном Лебедєвим викликали в світі хвилю протестів та були позначені як політично замовлені та юридично безґрунтовні.

За класифікацією організації «Міжнародна амністія» — в'язень сумління.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення