Негода в Одесі: люди заблоковані у будинках, вулиці затоплені, шляхи перекриті (фото)

 Думская

В Одесі в результаті негоди в четвер, 13 жовтня, жителі багатоповерхівок не можуть вийти на вулицю з-за великої кількості гілок біля під'їздів, деякі з вулиць міста затоплені, а шлях до селища Кототовского перекритий.

«За ніч кількість повалених дерев, як мінімум, потроїлася: звалилися гіганти і величезні гілки є практично в кожному дворі. Деякі з них перегородили вихід з під'їздів багатоповерхових будинків, і люди не можуть вийти на вулицю», — пише місцеве видання «Думська».

За інформацією журналістів, виявилася затопленою проїжджа частина дороги по Варненської між Терешкової і Філатова. Зараз там працюють комунальні служби.

У свою чергу, після вчорашнього урагану залишається закритою дорога з селища Котовського в Одесу. Відтепер з Котовського в Одесу можна потрапити тільки по Об'їзній дорозі, адже Миколаївська дорога і Пересипський міст закриті для руху.

Але одесити не сумують та у соцмережах намагаються пыдтримати один одного за допомогою гумору

"Про те як добратися сьогодні з селища Котовського на роботу розповів користувач у Фейсбук Олександр Крижанівський та виклав таку собі мавпочку

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення